Nieuw aanbod!

Personal Voice Tattoo

Hey lieverd! Als je dit leest betekent dat wellicht dat jouw stem al heeft bepaald terwijl je deze nog niet eens uitgesproken hebt!. Uiteraard heb ik het in deze over jouw innerlijke stem. Die stem die velen niet van zichzelf horen omdat het overstemt wordt door alles wat aan de oppervlakte vooral zichtbaar, voelbaar en vooral ook hoorbaar is. Dit gezegd hebbende betekent dit niet dat jouw innerlijke stem er niet is of gehoord wil worden!

Ik kan nu, na een aantal jaar hiermee bezig te zijn geweest, delen met iedereen dat mijn innerlijke stem eindelijk luider klinkt en beter voelbaar is dan die stem in mijn hoofd. Die mij aan vele dingen, inclusief mezelf, deed twijfelen, mij in een comfortzone vasthield en alles kapot beredeneerde. Zinnetjes als ‘ ik zal t vast niet goed zien’ als ik een situatie anders aanvoelde dan dat de buitenkant mij liet zien was aan de orde van de dag. Terwijl ik intuïtief alles haarfijn aanvoelde maar als je niet weet hoe je die super zachte stem, die ook maar 1 seconde spreekt, harder zet dan je stem in je hoofd, ga je nooit je eigen unieke pad volgen of weten hoe je deze moet blijven volgen op de manier die helemaal uniek voor jou is gemaakt en dus past als een op maat gemaakt kledingstuk.

Ik voelde een aantal jaren terug de behoefte, uiteraard na heel wat bewogen jaren, om meer op gevoel te willen doen. Maar ja, hoe doe je dit? Ten eerste ‘gewoon’ die keus gemaakt met mijn hoofd om die gevreesde cursus Mediumschap & Healing te doen. Vele zondagen hieraan besteed maar dit heel minimaal met mijn buitenwereld gedeeld want dadelijk zouden mensen mij gek vinden. Mijn ego deed vooral veel aannames zodat ik lekker in die comfortabele hoek in m’n hoofd zou blijven waar alles bekend was. Niet alles was leuk, maar zeker wel bekend en dat is beter toch…? Niet dus haha, ik wil nooit meer terug!. Die innerlijke stem in mijn hoofd is er nu voornamelijk om mijn intuïtie een stem te geven. Perfecte samenwerking al zeg ik t zelf 🙂

Waar ik nu sta met deze goede samenwerking?

Ik heb deel I, II en deel III met succes afgerond en ga ik in september 2024 aan mijn Master Mediumschap & Healing beginnen, heb ik bij andere fantastische professionals in hun vakgebied ziel transmissies gehad, een womb sessie met bijbehorende dna goldprint tattoo, weet ik vanalles over mijn missie op aarde, wat ik in het universum buiten deze aarde te bieden heb en weet ik dat ik gemaakt ben om een brug te slaan tussen het aardse en het energetische, is er in mijn buitenwereld ook enorm veel veranderd, want dit is een gevolg van transformatie aan de binnenkant; de buitenkant volgt!.

Ik woon met mijn gezin sinds 2 jaar op een boerderij met kippen, koeien, geitjes en onze hond. Ik werk minder maar wel effectiever, de klanten die ik nu aantrek zijn veel meer op mij als persoon afgestemd waardoor de tattoo sessies ook voor mij leuker zijn en zo ik kan nog wel even doorgaan! Als iemand mij dit 5 jaar terug had gezegd had ik dit nooit geloofd. Dan had ik het vooral wat zweverig gevonden, maar niks is minder waar!. Vooral door juist het energetische hier naar het aardse te halen creëer je jouw wereld, want zeg nou eerlijk, we zijn niet voor niks hier in dit lichaam. We moeten het hier met z’n allen doen. Maar wel met je intuïtie als leidraad. Want pas dán open jij je volledige potentie. Jouw intuïtie WEET, jouw intuïtie VOELT, jouw intuïtie HOORT. En deze 3, altijd, 100% in jouw zuivere belang. Zodat jij jouw weg vindt en blijft lopen.

Zo voelde ik dus dat ik hier meer mee mocht doen in mijn werk!. Ook dat was een zoektocht, want hoe zet je iets in elkaar wat naar jouw weten nog niet bestaat? Het antwoord zat wederom in mezelf. Ik wist al een tijdje dat ik met voice berichten van en naar mijn vrienden veel meer hoorde en “zag” dan dat ze aan de oppervlakte vertelden. Deze heb ik letterlijk naar mijn werk als tatoeëerder vertaald en dus geef ik jou de mogelijkheid om je innerlijke stem te laten horen en ik ga als vertaler deze omzetten naar een tattoo die jij alleen begrijpt en nog veel mooier: bent. Wij gaan samen een traject aan die zo lang of zo kort duurt als nodig met alleen jouw stem als input. Als je alle details wil weten hoe we dan te werk gaan, ga rustig zitten en bekijk mijn aanbod hieronder. Ik weet nu al dat ik het super leuk vind om dit met jou aan te gaan!!.

Maak nu direct je afspraak!

Heel mooi dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen en de energie voelt om jouw eigen innerlijke stem te laten spreken. Laat jouw innerlijke stem niet langer fluisteren, maar geef het de ruimte om te spreken, en laten we samen een prachtige reis beginnen naar zelfexpressie en persoonlijke groei.

Heb je vragen over het proces, wil je meer weten over mijn aanpak, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we samen kunnen creëren? Aarzel niet en neem gerust contact met me op. Ik ben hier om naar je te luisteren en al je vragen te beantwoorden.